top of page

Verksamheten drivs i företagsformen ekonomisk förening. K.I.M! verkar i region Norra Mellansverige med Värmland, Dalarna och Gävleborgs län samt i region Östra Mellansverige som omfattar Södermanlands, Uppsala, Västmanlands, Örebro och Östergötlands län.   

  K.I.M! vänder sig till alla - vi skapar plats i verksamheten och i samhället.   

FRISKVÅRD INOM K.I.M!

Livsförvandlande behandling med helhetsperspektiv! Som en första kontaktyta för KIM så kanske du träffar oss i samband med att du har något problem med värk eller hör talas om att det är bra att prata med oss när det kört ihop sig i livet. Eller du kanske kommer bara för att vi har så trevligt och det är skönt att pyssla om sig själv lite extra ibland.


Vi är ute på friskvårdsturneer i Värmlands, Gävleborgs, Uppsala, Dalarnas, Södermanlands, Västmanlands, Östergötlands och Örebro län. Vår verksamhet vänder sig både till företag och privatpersoner. Företag kan förutom att ha oss som friskvårdspartner boka oss för seminarium med workshops och privatkunder kan delta på våra studiecirklar och besöka friskvårdsträffar.


Vi jobbar med hemfriskvårdsagenter som fungerar ungefär som en värdinna gör för vilket hemparty som helst, med skillnad att här erbjuder vi sjukgymnastbehandling, massage och samtal. Vi kör runt till våra hemfriskvårdsagenter enligt ett bestämt schema och finns på plats i deras hem eller så har vi en lokal där agenten ordnat med bokningslistor mm.


Vi erbjuder alltså friskvård i hemmiljö - hemfriskvårdsträff!

Kaffet är framdukat och skratten är många när vi sitter runt bordet, med jämna mellanrum byts sällskapet ut, nån kommer, nån går hem och däremellan hinner vi med behandling, massage mm.


Goda referenser finns!              

bottom of page